Loading...

Relocation: Αλλαγές στον ^27χάρτη^27 του Ανατόλια

Relocation: Αλλαγές στον ^27χάρτη^27 του Ανατόλια

Με μία θεμελιώδη αλλαγή στη ^27χωροταξία^27 του Κολλεγίου Ανατόλια με  γνώμονα την καλύτερη λειτουργία του εκπαιδευτικού οργανισμού ξεκίνησε  νέα σχολική χρονιά.

Τα δύο Γυμνάσια μεταφέρθηκαν στην μία πλευρά του campus, (πρώην Θηλέων) και τα δύο Λύκεια στην άλλη (πρώην Αρρένων). Στο Ingle Hall βρίσκονται πλέον οι Διευθυντές και οι Γραμματείες του 1ου και 2ου Γυμνασίου, το Γραφείο της Συντονίστριας του ΜYP (Middle Years Program), τα γραφεία των Επικεφαλής των Τμημάτων, όπως και αίθουσες διδασκαλίας του 1oυ και του 2ου Γυμνασίου. Στο Riggs Hall στεγάζονται αίθουσες διδασκαλίας του 1oυ Γυμνασίου, το γραφείο των Καθηγητών Φυσικής Αγωγής, ενώ στο White Hall βρίσκονται οι αίθουσες διδασκαλίας του 2ου Γυμνασίου.

Στο White House δημιουργήθηκε το Student Development Center που περιλαμβάνει το US College Counseling Office, το Student Services Office, τους Συμβούλους Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Σχολικούς Ψυχολόγους, καθώς και τη Νοσηλεύτρια του σχολείου. Στο ίδιο κτίριο δημιουργήθηκε ένα Art Room για τα Γυμνάσια. Στο Yerousis House στεγάζεται το Κέντρο STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics) του Κολλεγίου Ανατόλια.

Στην άλλη πλευρά του campus
Τα Λύκεια συστεγάζονται, πλέον, στον χώρο του Β’ Σχολείου (πρώην Αρρένων). Στο Macedonia Hall έχουν συγκεντρωθεί οι διευθυντές, οι γραμματείες και οι αίθουσες διδασκαλίας του 1ου και 2ου Λυκείου, το CTY (Center for Talented Youth) at Anatolia College, τα Τμήματα Εμπέδωσης και Προετοιμασίας, το Γραφείο Αντιπροέδρου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και το English Department. Στο Kyrides Hall στεγάζονται αίθουσες διδασκαλίας του 1oυ και 2ου Λυκείου. Στο Morley μεταφέρθηκαν τα Γραφεία Συλλόγου Αποφοίτων Αμερικανικού Κολλεγίου Ανατόλια - ΣΑΑΚ

Share